keyboard_arrow_right
Bondage

Thai massage espergærde voksenbasen

thai massage espergærde voksenbasen

Oliemassage er en Full Body Massage fra fødderne til hovedet efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af kroppen. Arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg. Du kunne også prøve vores sportmassage, hvor vi ved 30 minutters varighed udelukkende koncentrerer os på de muskler der er ømme. Har du specielle problemzoner med forspændinger, kan vi koncentrere os i en terapeutisk massage om disse for at give dig energien tilbage. Efter massagen byder vi på en kop te eller kaffe. Nye lokaler i Helsingør centrum.

Thai, energy Wellness: Thai massage espergærde voksenbasen

Sport Massage Sportmassage er ikke en traditionel massage form i Thailand. Denne massage er velegnet at for fortaget i frokostpausen, når man har et kontorjob. Ud over massage anvendes tryk på reflekspunkter på og under foden. Fodmassage, fodmassagen omfatter massage af både ben og fødder. The thai massages in Espergærde is also beneficial to the giver or therapist as it improves his posture, cognitive abilities,-body alignment, breathing, potential to remain balanced, centered, healthful, and young.

Videos

Simple massage results in hardcore sex for Thai girl. Vi understøtter vores massage med en stemningsfuld atmosfære af passende belysning og afslappende musik. Vores kompetence ligger i klassisk Thai Massage, Fodmassage, Sportmassage, Nakke og Skulder Massage, Terapi Massage og Olie Massage. Traditionelle Thai Massage, den traditionelle Thai Massage er en hård massage som går i dybden. Massagen af reflekspunkter har indflydelse på hele kroppen og stimmulerer funktionen af de indre organer. Massagen går fra top til tå og indeholder både fod, nakke og skulder massage og da der ikke bruges olie må du gerne beholde dit tøj på (såfremt det er bekvemt) eller benytte det som vi stiller til rådighed for dig. Lukket, lukket, helsingør Fysioterapi Fitnesscenter har 665 kvm. Vi vil meget gerne fremhæve at vores massage ikke er kun til voksne mænd og kvinder, men også til børn. 20 discount på alle massager til børn under. Jamnong Sangkaew er certificerede og har mere en 17 års erfaring med ren massage.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *