keyboard_arrow_right
Bondage

Mellem brysterne kneppet i røven

mellem brysterne kneppet i røven

pikken, mens hun holdt ham om halsen. Kort efter så vi på en lille skærm at kameraet havde en ganske effektiv zoom og tydeligt viste Lotte ridende på mig med min pik i røven og patterne lystigt dinglende. Knep mig så, din tyr, stønnede hun, knep mig i røven til du kommer. Hun gik ind i soveværelset og samlede massageapparatet op, slukkede det og mumlede: Det er jo ikke til meget gavn med flade batterier. Hun suttede og sugede fra spidsen til roden. Hun måtte være mindst dobbelt så gammel som mig, men hun havde en god, slank krop som fortjente noget pik. Hurtigt fandt jeg en trosse og vi fik bådene fortøjet til hinanden. Neeej, please!, fik Lotte fremstammet forskrækket, det har jeg aldrig prøvet før og din pik er simpelthen alt for kæmpestor til det, forsøgte hun. mellem brysterne kneppet i røven Imens hun mærkede efter i alle skoene for at finde nøglen, udnyttede jeg situationen til at studere hendes bryster grundigt. Aksel havde sluppet Lotte med en hånd og vred nu Lises ene brystvorte kraftigt rundt, så hun klynkede. Aksels nosser klaskede mod mine og hans hår kildede, det var pirrende på en helt anden måde, end jeg havde oplevet før. Efter at have givet hende et grundigt elevatorblik, fik jeg fremstammet: Du ser sgu da flot. Da vi kom om bagved motorbåden, havde Aksel slået badestigen ned og Lotte kravlede først.

Mellem brysterne kneppet i røven - Planetarium københavn sex

I forhold til brysterne virkede hendes brystvorter ret store det så ud som om der var blevet hævet i dem og de strittede stive ud til siderne. Lotte begyndte nu med sine karakteristiske lyde, der fortalte at hun var klar. Aksel stillede kameraet fra sig og lænede sig lidt tilbage over bordet han stod ved, med begge hænder hvilende på bordkanten. Hendes behårede kusse virkede underligt ophidsende på mig, den duftede anderledes, og inde mellem alle hårene sad der en kæmpe klitoris! Kommanderede hende til selv at holde dem og klemme godt sammen om kalorius. Hun kiggede hurtigt ned på Aksels kæmpepik og tilbage på mig med et liderligt blik. Jeg arbejdede hårdt på sagen og pulede hende nu i hele pikkens længde. Kort efter kom hun med små klynk og ryk i underlivet, Aksel blev bare ved med at kneppe løs og kort efter kom hun igen. Slik hende ren, sagde Aksel og pegede på Lotte, der sad med sæden løbende ned over hendes store patter. Hun vendte sig om med røven til os og trak ballerne fra hinanden, så vi kunne se hendes røvhul.

Mellem brysterne kneppet i røven - Find lokale seksualforbrydere

Jeg anede hvad der var i vente og sejlede udenfor de gængse sejlruter, lidt ind under Birkholm og stoppede motoren, så vi lå og drev. 45 minutter var færdig med slå græsset, gik jeg ind i bryggerset. Imens skyndte jeg mig rød i hovedet ud på badeværelset. Hold op, hvor var det frækt og grænseoverskridende at være så tæt på en anden pik, kneppe en anden mands kone sammen med ham. Jeg tog hendes ben op på skulderne og holdt godt fat i hendes hofter og kneppede løs. Jeg skal lige gøre mig i stand. Og så var hun en ægte pleaser. Hendes tunge patter dinglede frem og tilbage og jeg prøvede at holde om dem. Lise opgav at slikke mere; det var blevet for dyrisk knepperi til at hun kunne følge med bevægelserne. Da hun åbnede munden og gjorde mine til at begynde at sutte på den, fik hun en syngende lussing. Og underligt nok generede det mig ikke at han kaldte min kæreste for luder. Jeg havde kun set hans kone nogle få gange. Jeg stod og drømte liderligt om, hvad der var foregået inde i soveværelset for 10 minutter siden. Jeg fik øje på motorbåden. Jeg gik hen til sengen og tog massageapparatet. Undskyld, fik Lotte fremstammet spagt, hvad vil du have mig til at gøre, Aksel? mellem brysterne kneppet i røven

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *